Demet Akalın Psikolojik Destek Aldığını İtiraf Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bodrum'da aylar sonra sahne alırken, karantinada aldığı psikolojik destekle ilgili itiraflarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bodrum'da aylar sonra sahne alırken, karantinada aldığı psikolojik destekle ilgili itiraflarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bodrum'da aylar sonra sahne alırken, karantinada aldığı psikolojik destekle ilgili itiraflarda bulundu.

 

Aylardır ailesiyle karantinada olan Demet Akalın, Bodrum’da sahne aldı! Karantina süresi boyunca çalışmadığı için “geçinemiyorum” diyen Akalın, “İnşallah güzel sezon olur, zor zamanlardan geçiyoruz” dedi ve karantina günlerinde çok bunaldığını da ekledi. Karantina döneminde psikolojik tedavi aldığını itiraf eden Demet Akalın, “İlk ay çok kötüydüm. Ölmeyi düşündüm. Ölüm korkusu sardı. Ama arkamda Hira’yı bırakırım diye çok şeyler düşündüm” dedi.



Etiketler: