Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç Çifti Ayrıldılar Mı? İşte O İddia!

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrıldılar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir'in, şarkıcı ve oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç ile sürpriz bir kararla ayrıldığı iddia edildi. Peki Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrıldılar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrıldılar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir'in, şarkıcı ve oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç ile sürpriz bir kararla ayrıldığı iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir'in, şarkıcı ve oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç ile sürpriz bir kararla ayrıldığı iddia edildi. Peki Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrıldılar mı? Cevaplar haberimizde..

demet ozdemir ile oguzhan koc ayrildilar mi

 

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrıldılar mı? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir'in, şarkıcı ve oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç ile sürpriz bir kararla ayrıldığı iddia edildi. Sık sık 'ayrılık' haberleriyle gündeme gelen ancak her defasında dedikoduları yalanlayan Koç ve Özdemir'in bu kez yollarını, kesin olarak ayırdığı konuşuluyor. 2. Sayfa'nın haberine göre; geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandıran ikilinin, yakın çevresine, "Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüş yok!" dediği ileri sürüldü. İddiaya göre; çiftin ayrılık nedeni Oğuzhan Koç'un evliliğe yanaşmaması.