Demet Özdemir Şıklığı İle Büyüledi! Kombin Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün sevgilisi Oğuzhan Koç ile objektiflere yansırken, üzerinde taşıdığı kombinin fiyatı ile dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün sevgilisi Oğuzhan Koç ile objektiflere yansırken, üzerinde taşıdığı kombinin fiyatı ile dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir, önceki gün sevgilisi Oğuzhan Koç ile objektiflere yansırken, üzerinde taşıdığı kombinin fiyatı ile dudak uçuklattı.  

 

Kendisinden altı yaş büyük Oğuzhan Koç'la (36) aşkı doludizgin devam eden ve evlilik teklifini kabul ettiği şarkıcı ile yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen Demet Özdemir, son olarak Bebek'te objektiflere takıldı. Marka giyinmeyi seven güzel oyuncu, kombiniyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç'tan evlilik teklifi almış ve ünlü şarkıcıya 'Evet' yanıtını vermişti. 2021'in sürpriz aşıkları, geçtiğimiz aylarda kısa bir küslük yaşamış, ayrılığa dayanamayıp aşklarına ikinci şansı vermişlerdi. Şimdilerde neşeleri bir hayli yerinde olan çift, önceki akşam Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi.

 

Çok Neşeli Şarkılar Olacak!

 

'Gül ki Sevgilim', 'Giden Günlerim Oldu', 'Bulutlara Esir Olduk' ve 'Her Aşk Bir Gün Biter' parçalarıyla tanınan şarkıcı ve söz yazarı Oğuzhan Koç, albüm hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, "Havaların düzelmesi şart, baharı bekliyoruz. Çünkü çok neşeli şarkılar olacak" dedi.

 

Yeni Proje Sorusu!

 

Dijital platformda yayınlanacak, yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği yeni dizisi 'Dünyayla Benim Aramda'nın sete çıktığını belirten 36 yaşındaki güzel, "Fazla konuşamıyorum. Vallahi yasak" açıklamasını yaptı. Demet Özdemir (İlkin), Buğra Gülsoy (Tolga) ve Hafsanur Sancaktutan’la (Sinem) anlaşma sağlandığı konuşulan dizinin kadrosunda; Zerrin Tekindor, İbrahim Selim, Melisa Döngel ve Metin Akdülger'in de yer alacağı iddia ediliyor. 2022 yazında nikâh masasına oturmaya hazırlanan sevgililer, geçtiğimiz ay "Düğün törenlerinin dört gün süreceği" yönünde magazin basınına yansıyan haberlere de açıklık getirdi. Ünlü çift, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur" ifadelerini kullandılar.

 

111.500 TL’lik Şıklık!

 

Öte yandan marka giyinmeyi seven Demet Özdemir'in üzerindekiler yine çok konuşturacak cinstendi. Posta gazetesinde yer alan habere göre; ünlü oyuncunun kombininin toplam değeri 111 bin 500 TL'yi buldu.

 

Montu Prada, 43 bin TL.
Çantası Balenciaga, 33 bin TL.
Küpeleri Tiffany, 20 bin 500 TL.
Ayakkabısı Prada, 15 bin TL

 

demet ozdemir in kombin fiyati dudak ucuklatti