Demet Şener'den Kızı İrem İle İlgili Dikkat Çeken Açıklama! Benim Kıyafetlerimi Giymeye Başladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener, önceki gün objektiflere yansırken, kızı İrem ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener, önceki gün objektiflere yansırken, kızı İrem ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Demet Şener, önceki gün objektiflere yansırken, kızı İrem ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Posta gazetesinde yer alan habere göre;17 yaşında olmasına rağmen uzun boyu ile dikkat çeken İrem Kutluay ilgi odağı oldu. 1995 Türkiye Güzeli Demet Şener'in kızı İrem Kutluay 17 yaşında. Şimdiden boyu annesini 1 santim geçti, 1.78 oldu. Eski kraliçe dün kızı ile fotoğrafını paylaştı. Bir örnek giyinmişlerdi. Demet Şener, "İrem artık benim gardırobumu kullanmaya başladı. Neyim varsa, onun. Elbiselerimi kızımın üzerinde görmek çok hoşuma gidiyor, gurur veriyor. Bu arada ben de zaman zaman İrem'in spor kıyafetlerini giyiyorum" diye konuştu. İrem Kutluay güzelliği ile annesi Demet Şener'e benzetilirken, uzun boyu ile ise babası İbrahim Kutluay'a çektiği konuşuldu.

 

demet sener den irem kutluay ile ilgili dikkat ceken aciklama