Demet Şener'in Gelinlikli Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Altına Bulandık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener Instagram sayfasından yaptığı gelinlikli paylaşımı ile yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener Instagram sayfasından yaptığı gelinlikli paylaşımı ile yoğun ilgi gördü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Demet Şener Instagram sayfasından yaptığı gelinlikli paylaşımı ile yoğun ilgi gördü. 

 

Altına bulandık!

 

46 yaşındaki ünlü manken Demet Şener’in gelinlikli paylaşımı sosyal medyayı salladı. Demet Şener, İbrahim Kutluay ile olaylı ayrılığının ardından Cenk Küpeli ile kısa bir evlilik yaşamıştı. Şimdilerde Tolga Arman ile birliktelik yaşayan ünlü modelden gelinlikli paylaşım geldi. Bir gelinlik defilesi için Van'a giden Şener, yayınladığı fotoğrafa şu notu düştü: "Altınlara bulandığımız bir defile oldu.” Gelinlikli paylaşımıyla sosyal medyayı sallayan Şener'i, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

 

İşte o paylaşım;

 

demet sener in gelinlikli paylasimi gundem oldu



Etiketler: