Deniz Akkaya'dan Efe Önbilgin'e Ağır Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımlarında Efe Önbilgin'in kızı Ayşe için açtığı velayet davasıyla ilgili önemli açıklamalar yaparken Önbilgin'e ağır sözler sarfetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımlarında Efe Önbilgin'in kızı Ayşe için açtığı velayet davasıyla ilgili önemli açıklamalar yaparken Önbilgin'e ağır sözler sarfetti. Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımlarda bugün bir gazetede çıkan Efe Önbilgin'in kızının doğum günü için sosyal medya üzerinden "Üzgünüm tatlım birileri beni senin hayatından engelledi ve sana ulaşamıyorum" ifadelerini kullandığı paylaşımına yanıt veren ünlü manken "Kanunlar Ayşe ile görüşmek isteyen babayı her türlü korumakta, ben göstermesem icra yolu açıktır! Instagram babası not: sayfasından engelleyen kendisini çok üzülerek belirtmek isterim ki Ayşe! Köpürmüyor sadece gülüyorum.. aciz bir yetişkinin gündem olma çabası" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Sonrasında ise Efe Önbilgin'in haberini sayfalarına taşıyan gazeteciler için "Bu sorumsuz adamları, sırf çocukları ünlü kadınlardan olduğu için alıp sayfasına taşıyan gazeteci dostlara sesleniyorum: Ben 5 senedir Ayşe'nin okul masraflarını bile ödemekten kaçınan, hiçbir özel gününde yanında olmayan bu babayı, bu konularda da mı engelledim? Konu çok basittir, çocuğunu görmek isteyen baba, haklarını anne engel dahi olmaya çalışsa da koruyabilir. Bırakınız boş konuşmaları! Şu adamlara prim vermeyin! Pırıl Pırıl bir genç kız yetiştirdim! Ve ben yetiştirdim! Mütevazi olmayacağım! Şu adamları adam yerine koyup ne diye haber yaparsınız?" ifadesini kullanan ünlü manken bu paylaşımı ile dikkat çekti. 

 

 

Daha sonra ise Zehra Öney'in paylaşımına yanıt veren ünlü manken Öney'in teşekkür paylaşımı için "Zehra Öney benim için çok değerli çünkü Ayşe gelecek ile ilgili olarak bugün bambaşka bir yön çizdi. Sanırım star olmaktan daha hatta en güzeli ışık dolu bir evlada sahip olmakmış. Şükür! İyi ki.." ifadelerini kullandı. 

 

 

Son paylaşımında ise bir video yayınlayan ünlü manken "Şöyle bir ilişkiden Ayşe gibi bir melek doğmuş ise Ağustos'ta kar yağabilir. Ayşe'm ile ilgili bugün attığınız bütün güzel mesajlara teşekkür ederim. İnsan böyle zamanlarda Allah'a olan inancını perçinliyor!" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o video;