Deniz Akkaya'dan Mayolu Stil Önerileri!

Ünlü manken Deniz Akkaya Instagram sayfasından yayınladığı yeni mayolu görseli ile hem yeni sezon öncesi takipçilerine stil önerileri verdi, hem de hakkında yapılan eleştirilere iğneleyici bir yorumda daha bulundu. 

 

Ünlü manken Deniz Akkaya Instagram sayfasından yayınladığı yeni mayolu görseli ile hem yeni sezon öncesi takipçilerine stil önerileri verdi, hem de hakkında yapılan eleştirilere iğneleyici bir yorumda daha bulundu. Son zamanlarda hakkında yapılan sporu çok abarttın yorumlarına dün yayınladığı görsel ile sert bir yanıt veren ünlü manken, bugün yayınladığı paylaşımında ise hem stil önerilerini takipçileri ile paylaştı hem de kendisini eleştirenleri tiye aldı.

 

Instagram'da yaptığı paylaşımda "Mayolar artık o kadar şık ki gündüz, gece yada bu yeni saat uygulamasının ürettiği 90lar kafası happy hour'lar için biçilmiş kaftan resmen. Bu arada en sevdiğim ben bu kare.. Hazır mıyız asker postalı ile denize mi giriyorsun yorumlarına?" ifadelerini kullanan ünlü manken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

 

Not: Fotoğraf Deniz Akkaya'nın Instagram sayfasından alınmıştır.