Deniz Akkaya Koronavirüs Sebebiyle Yattığı Hastaneden Taburcu Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda covid19 nedeniyle yattığı hastaneden taburcu olduğunu açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda covid19 nedeniyle yattığı hastaneden taburcu olduğunu açıkladı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda covid19 nedeniyle yattığı hastaneden taburcu olduğunu açıkladı.

 

Bugün hastaneden çıkmış bulunuyorum! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili "Bugün hastaneden çıkmış bulunuyorum. Kalıcı hiçbir hasar kalmadan, hayata sağlıklı yaşama ve yaşamaya devam ediyor olacağım. covi̇d19 belli ki özellikle benim gibi yaşamına, sporuna, yasam kalitesine çok önem insanları enteresan sekilde daha çok etkiledi. Bunun da vardır bir sebebi diyerek kaldığımız yerden anladığımız aynı sekil hayata devam ediyor olacağız. Özellikle mutasyon döneminde belliki herkes nasibini alacak çünkü ben hastaneden çıkana kadar çemberin tamamen daraldığını gözlemledik. Bu süreci ağır başlayıp bugun sıfır etkisi ile bitirmenin en büyük sebebi sigara hayatim boyunca hiç kullanmamış olmasının çok büyük etkisi olduğunu söyledi doktorumuz. Yani kısaca sağlıklı yasama eskisinden daha sıkı sarılarak devam ediyor olacağım. " ifadelerini kullanan Akkaya sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

deniz akkaya taburcu oldu