Deniz Can Aktaş Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Deniz Can Aktaş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Deniz Can Aktaş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Deniz Can Aktaş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Deniz Can Aktaş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

deniz can aktas kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Deniz Can Aktaş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Deniz Can Aktaş kimdir? Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Doğma büyüme İstanbullu olan Deniz Can Aktaş aslen Kastamonu İnebolu'ludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan genç oyuncu, kariyerine 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adım atmıştır. Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Doğma büyüme İstanbullu olan Deniz Can Aktaş aslen Kastamonu İnebolu’ludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan genç oyuncu, kariyerine 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adım atmıştır. Şimdilerde Star TV’de ikinci sezonu yayınlanan Avlu adlı dizide Alp Öztürk karakterine hayat veren Deniz Can Aktaş, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve Aslan burcudur.