Deniz Pehlivan'ın Avustralya'da Kangurularla Yaşadığı Deneyim Nasıl Sonuçlandı?

Youtube'da yayınladığı ilginç seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Avustralya'da kangurularla yaşadığı deneyimler hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Avustralya'da kangurularla yaşadığı deneyimler hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Avustralya'da kangurularla yaşadığı deneyimler hakkında bilgiler verdi. 

 

Deniz Pehlivan bu videosunda, önce Avustralya Melbourne'e yakın sayılan Sovereign Hill kasabasına gitti ve bir dönem nasıl yaşatılır bizzat yerinde gördü. Ardından, Ballarat Wildlife Park'a giden ünlü sosyal medya fenomeni burada hem kangurular ile hem de diğer canlılar ile zaman geçirdi. “Avustralya'daki kangurulara dokunup, özellikle sinirlendiklerinde kaşınıyorlarsa kaçmak pek akıllıcadır.” ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni kangurularla ilgili edindiği izlenimleri deneyimleri ışığında paylaştı.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.