Deniz Pehlivan Taj Mahal İle İlgili Bilinmeyenleri Anlattı!

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan, ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Taj Mahal ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Deniz Pehlivan, ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Taj Mahal ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü osyal medya fenomeni Deniz Pehlivan, ya da namı diğer Bir Hayalin Peşinde, yayınladığı videosunda Taj Mahal ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. 

 

Yayınladığı videosunda Taj Mahal'den bahseden ünlü sosyal medya fenomeni Taj Mahal'i 1000 filin inşa ettiğinden ve içinde tam 22 tane gizli odanın bulunduğundan bahsetti. Taj Mahal'in bilinmeyenlerini anlattığı içeriğiyle kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.