Deniz Tural'dan Gülümse Kaderine Dizisi İçin Senaryo Eleştirisi! Yapılırsa Şansı Var!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve doçent doktor Deniz Tural, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda FOX TV'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine'nin senaryosu hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaşırken, senaryo ekibine bir kaç öneride bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve doçent doktor Deniz Tural, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda FOX TV'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine'nin senaryosu hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaşırken, senaryo ekibine bir kaç öneride bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yazar ve doçent doktor Deniz Tural, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda FOX TV'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine'nin senaryosu hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaşırken, senaryo ekibine bir kaç öneride bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar ve doçent doktor Deniz Tural, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda FOX TV'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine'nin senaryosu hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaşırken, senaryo ekibine bir kaç öneride bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Gülümse Kaderine dizisi için "Gülümse Kaderine acil bir şekilde hikayenin en can alıcı yerlerine ışınlanmalı reytingler sonrası. Ciddiyim bu projenin harcanması üzer beni. Entrika ve dram üzerinden vurucu ve etkili diyaloglarla güçlendirilmiş sahneler izlersek şansı var. Reklamı da ben yapacağım bizzat." ifadelerini kullanan Tural sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

deniz tural dan gulumse kaderine dizisi icin elestiri ve oneriler