Dilan Ay'ın Exatlon Challenge Yolculuğu Nasıl Başladı? Neler Yaşadı?

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Dilan Ay, yayınladığı videosunda yakında TV8'de başlayacak Exatlon Challenge için yaptığı hazırlık ve Dominik'e olan yolculuğu sırasında yaşanılanları takipçileriyle paylaştı, detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Dilan Ay, yayınladığı videosunda yakında TV8'de başlayacak Exatlon Challenge için yaptığı hazırlık ve Dominik'e olan yolculuğu sırasında yaşanılanları takipçileriyle paylaştı, detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü Youtuber Dilan Ay, yayınladığı videosunda yakında TV8'de başlayacak Exatlon Challenge için yaptığı hazırlık ve Dominik'e olan yolculuğu sırasında yaşanılanları takipçileriyle paylaştı, detaylı bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda Dominik'te yapılacak Exatlon Challenge için 25 kilo valiz yaptığını anlatan ünlü Youtuber, diğer Youtuberlarla buluşma anı ve Madrid'e oradan da Dominik'e uzanan yolculuğunda yaşanılanlar konusunda ayrıntılı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile ünlü Youtuber sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.