Dilan Polat Açıklamalarıyla Gündeme Bomba Gibi Düştü! Babam Annemi Öldürdü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, önceki gün Youtube'da Katarsis programına konuk olurken, babasıyla ilgili yaptıı çarpıcı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, önceki gün Youtube'da Katarsis programına konuk olurken, babasıyla ilgili yaptıı çarpıcı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, önceki gün Youtube'da Katarsis programına konuk olurken, babasıyla ilgili yaptıı çarpıcı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

 

dilan polat in babasiyla ilgili aciklamasi gundeme bomba gibi dustu babam annemi oldurdu

 

Babam annemi öldürdü!

 

Instagram'da 3.4 milyon takipçisi bulunan güzellik uzmanı Dilan Polat, geçtiğmiz aylarda 17 yıl önce annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı. Polat, olay sonrası şantaj yoluyla tehdit edilmişti. Girişimci ve iki çocuk annesi Dilan Polat'ın "Trafik kazasında kaybettim" dediği annesinin cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Polat, yayınladığı bir video ile anlattıkları ile takipçilerini şoke etmişti. Polat, YouTube'da yayınlanan Katarsis programına konuk olarak acı olay hakkındaki detayları Gökhan Çınar'a anlattı.

 

dilan polat in babasiyla ilgili aciklamasi gundeme bomba gibi dustu babam annemi oldurdu

 

Çatıdan atlayıp intihar edecekti!

 

Polat'ın babasının beyin tümörü rahatsızlığı olduğu ve rahatsızlığı sırasında bir atak geçirerek annesini bir anda silah ile öldürdüğü ortaya çıktı. Annesinin kanlar içinde yere yığıldığını anlatan Polat, ayrıca çatıdan atlamayı düşündüğünü de ve atlamak için hazırlanıp vazgeçişini de anlattı. Polat, annesinin ölümünden sonra erkek kardeşini bir ay emzirdiğini ve babası tarafından akıl hastanesine yatırıldığını da gözyaşları içerisinde anlattı. Babasının kendisine ait silahı olduğunu ve bazen Galatasaray maçlarında balkondan ateş ettiğini anlatan fenomen isim, sürekli babasına ağlayarak "baba kullanma silahı" dediğini de anlattı.

 

dilan polat in babasiyla ilgili aciklamasi gundeme bomba gibi dustu babam annemi oldurdu

 

Annemi de öldürse babamı seviyorum!

 

Polat, annesini öldürmesine rağmen babasını çok sevdiğini de yine gözyaşları içerisinde açıkladı. Fenomen ismin "Hastaneye de yatırsa, annemin de ölümüne sebep olsa ben babamı çok seviyorum. Belki de saçma geliyor sana da ama, seviyorum yani babam o benim." sözleri stüdyoda duygusal anlar yaşattı.



Etiketler: