Dilan Polat'tan Takipçisinin Yeliz Yeşilmen'in Açıklamasına Yaptığı Yoruma Beddua İle Cevap!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Instagram sayfasından Yeliz Yeşilmen'in yaptığı açıklama için yapılan yorumlara çok sert yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Instagram sayfasından Yeliz Yeşilmen'in yaptığı açıklama için yapılan yorumlara çok sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Instagram sayfasından Yeliz Yeşilmen'in yaptığı açıklama için yapılan yorumlara çok sert yanıt verdi.

 

Instagram sayfasından Yeliz Yeşilmen'in yaptığı açıklama için desteğini belirten Polat'a yapılan yorumda "Mesela sizin olayınızda olduğu gibi reklam kokusu aldığımız için olabilir mi? Ne de olsa sadece para kazanma gayeniz öne geçiyor" yorumuna cevap veren Polat "Mesela Allah sana daha büyük imtihan versin. Öyle bir imtihan versin ki Allah sana çaresizlikten bırak sosyal medyayı Türkiye'ye duyurmak iste ama çaresizlikten hiçbir şey yapama! Allah ıslah eylesin! Acının reklamı ölümün ailenin reklamı mı olur! Allah'tan korkmayan insanı incitmeye korkar mı? Kaos olsun yeter ki! Hayatta kınayıp kötü düşündüğünüz herşeyin 10 katı sizin imtihanınız olsun" ifadelerini kullandı. Bu cevap kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;