Dilara Arıkanlı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Dilara Arıkanlı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilara Arıkanlı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Dilara Arıkanlı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Dilara Arıkanlı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilara Arıkanlı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Dilara Arıkanlı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Dilara Arıkanlı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

dilara arikanli kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Dilara Arıkanlı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Dilara Arıkanlı kimdir? Aslen Kastamonulu olan Dilara Arıkanlı sosyal medya fenomenidir. Youtube'da kendi adında bir kanalı bulunmaktadır. Yemekteyiz Dilara Arıkanlı, Kırıkkale üniversitesi Tarih bölümünü bitirmiştir. Sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan Dilara Arıkanlı'nın İnstagram'da 286 bin takipçisi bulunmaktadır. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programına katılan Dilara Arıkanlı 1997 Ankara doğumludur. Aslen Kastamonu'lu olan Dilara Arıkanlı sosyal medya fenomenidir. Youtube'da kendi adında bir kanalı bulunmaktadır. Yemekteyiz Dilara Arıkanlı, Kırıkkale üniversitesi Tarih bölümünü bitirmiştir. Sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan Dilara Arıkanlı'nın İnstagram'da 286 bin takipçisi bulunmaktadır. İnstagram hesabına "dilaraarikanli1" adresinden ulaşabilirsiniz. Dilara Arıkanlı 12 Kasım Cuma günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında ev sahipliği yapmıştır.