Diman Arcana Bu Hafta Survivor'da Elenmesini Beklediği İsmi Açıkladı! O İsim Kim?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bu hafta Survivor'da elenmesini beklediği ismi açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bu hafta Survivor'da elenmesini beklediği ismi açıkladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bu hafta Survivor'da elenmesini beklediği ismi açıkladı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Veda mı yoksa “F”eda mı? Survivor’da bu hafta hislerime göre dün de tahmin ettiğimiz gibi Avengers dörtlüsünden üçünün riskte olacağı bu haftada adaya veda eden isim neşeli kimliğiyle tanıdığımız Nisa olacak..Sizce Diman hislerinde yanılacak mı?" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;