Diman Arcana'dan Dikkat Çeken Hikmet Tuğsuz Nagihan Karadere Tartışması Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hikmet Tuğsuz Nagihan Karadere arasında yaşanan tartışma ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hikmet Tuğsuz Nagihan Karadere arasında yaşanan tartışma ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hikmet Tuğsuz Nagihan Karadere arasında yaşanan tartışma ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hikmet Tuğsuz Nagihan Karadere arasında yaşanan tartışma ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hikmet Tuğsuz, Nagihan Karadere arasında yaşanan gerilim ile ilgili "Kendi takımı da karşı takımda Hikmet’in ilk fırsatta harcatılmaya çalışılacağını çok iyi biliyor. Bugünkü tartışma da Hikmet’in istese bile yapamayacağı kadar Hikmet’e yarar.." ifadelerini kullanan Arcana sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

diman arcana dan dikkat ceken hikmet tugsuz nagihan karadere tartisma yorumu