Diman Arcana'dan İlginç Yunus Emre Sözleri! Yenilmemiş Değil Yarışmamış Vardır!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Yunus Emre için ilginç ifadeler kullanırken, yenilmemiş Yunus Emre değil Cemal Can ile yarışmamış Yunus Emre vardır dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Yunus Emre için ilginç ifadeler kullanırken, yenilmemiş Yunus Emre değil Cemal Can ile yarışmamış Yunus Emre vardır dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Yunus Emre için ilginç ifadeler kullanırken, yenilmemiş Yunus Emre değil Cemal Can ile yarışmamış Yunus Emre vardır dedi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Yenilmemiş Yunus Emre yoktur, Cemal Can ile yarışmamış Yunus Emre vardır.. Kuzu’nun yenmediği yarışmacı yok. " ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;