Doğa Rutkay Hastaneye Kaldırıldı! Covid 19'dan Daha Tehlikeli!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerini korkuturken domuz gribine yakalandığını belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerini korkuturken domuz gribine yakalandığını belirtti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçilerini korkuturken domuz gribine yakalandığını belirtti. 

 

Covid'i mumla aratıyor!

 

Oyuncu Doğa Rutkay, domuz gribine yakalandı. Sağlık durumunu Instagram sayfasında paylaşan Rutkay, takipçilerini maske takmaları konusunda uyardı. "Maskenize geri dönün. Domuz gribi olmamak için elinizden geleni yapın. Çocuklu aileler için çok zor. Okullar bu hastalıkla kaynıyor. Çok ağır bir hastalık. Covid'i mumla aratıyor. Yüzümün güldüğüne bakmayın. Ben hep gülen bir tipim. Oysa ağrıdan, öksürükten ve yer yer gelen ateşten perişanım. Sabırlıyım atlatacağım" 

 

doga rutkay domuz gribine yakalandi