Doğal Krem Nasıl Yapılır? Egzama Akne ve Yanıklar İçin Doğal Krem Tarifi!

Doğal krem nasıl yapılır? Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Emine Deligöz, yayınladığı videosunda akne, egzama ve yanıklara iyi gelen doğal krem tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki doğal krem nasıl yapılır? Cevaplar haberimizde..

 

Doğal krem nasıl yapılır? Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Emine Deligöz, yayınladığı videosunda akne, egzama ve yanıklara iyi gelen doğal krem tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Emine Deligöz, yayınladığı videosunda akne, egzama ve yanıklara iyi gelen doğal krem tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki doğal krem nasıl yapılır? Cevaplar haberimizde..

 

Doğal krem nasıl yapılır? 

 

Yayınladığı temizlik videolarında "Ellerine ne sürüyorsun hiçbirşey olmuyor ellerine o kadar deterjan kullanıyorsun diyenler için bu tarifi veriyorum" ifadelerini kullanan sosyal medya fenomeni egzama, akne ve yanıklara iyi gelen doğal krem tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki doğal krem nasıl yapılır? Tarifi için neler gerekli? İşte cevaplar..

 

Doğal krem tarifi için gereken malzemeler;

 

-Doğal bal mumu 

-Zeytinyağı 

 

Yapılışı öncesi açıklamalarına devam eden sosyal medya fenomeni Emine Deligöz "Balmumunu normalde 100 gr.'ı 30 TL'ye satılıyormuş. Aktardan ben 8 TL'ye aldım. Bu krem akne, goz altı kırışıklıkları, sivilceler, yanıklar, egzama gibi hastalıklara iyi geliyor. 10-15 gün kadar kullandıktan sonra etkisini göstermeye başlıyor." şeklinde konuştu. 

 

İşte yapılışı;