Dudak Renklendirme Nedir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de dudaklarıdır. Güzelliğe önem veren kadınlar dudak renklendirme yaptırıyorlar. Çoğu kadının ilgilendiği dudak renklendirme uygulaması sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Nasıl uygulanır? Zararları var mıdır? Varsa nelerdir? İşte cevabı haberimizde...

 

Dudak renklendirme, solgun ve cansız dudakların özel kalıcı makyaj boyası kullanılarak yeniden canlı ve bakımlı görünmesini sağlamak için yapılan bir kalıcı makyaj uygulamasıdır. Kişiye daha dolgun, daha canlı ve daha genç bir görünüm sağlayan dudak renklendirme işlemi dudaklara doğal bir hacim ve renk kazandırıyor. Dudak renklendirme fiyatları 3.750 TL ile 4.000 TL arasında değişim göstermektedir. Dövme ömür boyu ciltte kalan bir uygulama iken dudağın kalıcı olarak renklendirilmesi, ortalama 2-3 sene kalıcılığa sahiptir.

 

Dudak renklendirme nasıl yapılır?

 

Krem sürüldükten sonra yaklaşık 10-15 dakika beklenir ve dudak tamamen uyuşmuş olur. Daha öncesinden belirlenmiş olan organik boyalar mikro iğneler ile dudağın yaklaşık alarak 0,5 milimetre altına enjekte edilecektir. Böylece kalıcı dudak makyajı işlemi tamamlanacaktır.

dudak

Dudak renklendirme zararlı mıdır? 

 

Dudak renklendirme işlemi, uzman eller altında, doğal boya ve pigmentler kullanılarak yapılır ve bu şartlarda yapılan işlemlerin sağlığınıza herhangi bir zararı bulunmaz.

 



Etiketler: