Dün Kalp Krizi Geçiren Rasim Öztekin İçin Hastaneden Önemli Açıklama! Hayati Tehlikesi Bulunuyor!

Dün evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede tedavi altına alınan ünlü oyuncu Rasim Öztekin'in sağlık durumu ile ilgili hastaneden önemli açıklamalar yapıldı. 

 

Dün evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede tedavi altına alınan ünlü oyuncu Rasim Öztekin'in sağlık durumu ile ilgili hastaneden önemli açıklamalar yapıldı. Son dönemde rol aldığı televizyon ve sinema projelerinde gösterdiği başarılı performas ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Rasim Öztekin'in sağlık durumu ile ilgili hastaneden önemli açıklamalar yapıldı.

 

Kalp krizi geçiren tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin'in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü İstanbul Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi açıklama yaptı. Prof. Dr. Koçoğulları "Ekmo cihazı eşliğinde hastayı koronel anjiyografi ünitemize aldık. Koronel anjiyografi ünitesinde tıkanmış olan damarına da stent uygulaması yapıldı. Hasta bu haliyle yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda şu an ekmo cihazı, intraortik balon desteğiyle entübe olarak takip edilmekte. Hastanın hayati tehlikesi bulunmakta ve durumu ciddiyetini korumaktadır.” dedi.

 

rasim oztekin in hayati tehlikesi bulunuyor