Duygu Özaslan Düğün Paylaşımı İle Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram sayfasından yaptığı düğün paylaşımı ile sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram sayfasından yaptığı düğün paylaşımı ile sosyal medyada olay oldu. Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram sayfasından yaptığı düğün paylaşımı ile sosyal medyada olay oldu.

 

Düğün pozları olay oldu!

 

Çektiği makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan Can Maxim Mutaf ile Paris'te evlendi. 3 gün 3 gece eğlence yapan Duygu Özaslan'ın paylaşımları sosyal medyayı salladı. Ayakkabısından elbisesine her şeyini sponsorlu alan fenomene "Damatsız mı evlendin?" yorumları yağdı. Sosyal medya fenomeni ve YouTuber Duygu Özaslan basketbolcu Can Maxim Mutaf'tan, birlikteliklerinin birinci yıl dönümünde evlilik teklifi almıştı. Sürpriz evlilik teklifiyle şoke olan Özaslan, o anları ''I said yes'' (Evet dedim) notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Instagram'da 2 milyon takipçisi bulunan Duygu Özaslan, Eyfel Kulesi'nin önünde mini gelinliğiyle pozlar verdi. Eşiyle pozlarını hesabından paylaşarak takipçilerinin beğenisine sunan fenomen, "Biz bugün evlendik. Önümüzdeki üç gün için çok heyecanlıyız, hazır mısınız? Devamı yarın..." ifadelerini kullandı. 3 gün 3 gece düğün yapan Duygu Özaslan'ın ayakkabısından elbisesine pek çok kıyafeti sponsorluydu. Bu sebeple sık sık reklam paylaşımı yapan fenomene tepkiler de geldi. Eşiyle pozlarından ziyade kendisinin olduğu pozlara ağırlık veren Duygu Özaslan'a "Damatsız mı evlendin?", "Yani öyle bir hal aldırdın ki evlendiğini değil de bir markayla gelinlik çekimi yaptığını düşünür ilk bakan", "Neden hep yalnızsın" yorumları yağdı.

 

İşte o düğün paylaşımları;

 

duygu ozaslan in dugun paylasimlari olay oldu 1

 

duygu ozaslan in dugun paylasimlari olay oldu 2

 

duygu ozaslan in dugun paylasimlari olay oldu 3

 

duygu ozaslan in dugun paylasimlari olay oldu 4



Etiketler: