Duygu Özaslan'ın Yatak Pozu Sosyal Medyada Gündem Oldu! La Casa De Papel'in Yıldızına Benzetildi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram sayfasından yaptığı yatak paylaşımında Netflix'in dünyaca ünlü fenomen dizisi La Casa De Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero'ya benzetildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram sayfasından yaptığı yatak paylaşımında Netflix'in dünyaca ünlü fenomen dizisi La Casa De Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero'ya benzetildi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram sayfasından yaptığı yatak paylaşımında Netflix'in dünyaca ünlü fenomen dizisi La Casa De Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero'ya benzetildi. 

 

duygu ozaslan in yatak pozu la casa de papel in tokyo su ursula corbero ya benzetildi

 

Ursula Corbero sanmam dışında sorun yok!

 

Instagram sayfasından yaptığı yatak paylaşımda güzelliğiyle büyüleyen ünlü sosyal medya fenomeni paylaşımıyla takipçilerinden “Ne demişti Seda Bacım,Ben çorap kadınıyım.. çorap bir kültürdür…”, “Kahkülsüz düz saçlarınla sanki her gün başka saç gibiydi. Şimdi her gün aynı saç modeliyle gibi  Sanırım kahkül bir aksesuar gibi hissettiriyor ve sıkıyor. Yakıştı ama doğal saç halinnn..”, “Kanal D den sonra Fox tv ye dönüş”, “Jisooya benzeten blackpink seven kardeşlerim sizde hoşgeldiniz”, “Ursula corbero sanmam dışında sorun yok”, “domates biber patlıcan” şeklinde yorumlar alırken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

duygu ozaslan in yatak pozu la casa de papel in tokyo su ursula corbero ya benzetildi