Ebru Egi Chloe Ting Challenge İle 25 Günde 10 CM İnceldi! İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ebru Egi, yayınladığı videosunda Chloe Ting Challenge yöntemiyle 25 günde 10 cm inceldiğini belirtirken neler yaptığını ve bu süreçte nelerle beslendiğini detaylarıyla anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ebru Egi, yayınladığı videosunda Chloe Ting Challenge yöntemiyle 25 günde 10 cm inceldiğini belirtirken neler yaptığını ve bu süreçte nelerle beslendiğini detaylarıyla anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ebru Egi, yayınladığı videosunda Chloe Ting Challenge yöntemiyle 25 günde 10 cm inceldiğini belirtirken neler yaptığını ve bu süreçte nelerle beslendiğini detaylarıyla anlattı.

 

Yayınladığı videosunda Chloe Ting Challenge ile 25 günde nasıl 10 cm inceldiğini anlatan Egi, bu konuda detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.