Ebru Polat'ın Yeni Sevgilisi Şok Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisini takipçileriyle paylaşırken, sevgilisinin kimliği ile takipçilerini şok etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisini takipçileriyle paylaşırken, sevgilisinin kimliği ile takipçilerini şok etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisini takipçileriyle paylaşırken, sevgilisinin kimliği ile takipçilerini şok etti. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Gezi olaylarında göstericilere pala ile saldıran Palalı Sabri lakabıyla tanınan Sabri Çelebi ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Ebru Polat yaptığı açıklamada  "Ünlü olmanın zorlukları işte; en ufak bir şeyde problem yaşarız. Ben görüştüğüm insanların GBT'sine bakmıyorum. Ben bir insanı seviyorum görüşürüm konuşurum. Kimsenin hatası bir diğer insanı ilgilendirmez. Kim ne yapmış ne etmiş geçmişinde ilgilendirmez gardaş... Ben yanlış bir şey yaparım amenna ama... Gelip beni eleştiremezsiniz. Kimsenin hatası kimseyi ilgilendirmiyor." ifadelerini kullandı.  

 

İşte o paylaşım;