Ebru Polat'tan Dikkat Çeken Telif Paylaşımı! Dava Açmayı Düşünüyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda müzik şirketine telif davası açmayı düşündüğünü belirtirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda müzik şirketine telif davası açmayı düşündüğünü belirtirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda müzik şirketine telif davası açmayı düşündüğünü belirtirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Hakkı yenenlere emsal olsun!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Yıllarca şarkılarımızı şirketlere verdik 1 lira harcamadılar ve onlardan 5 kuruş para alamadık. Herhangi bir dava açan, kazanan yaptırım vs yapan veya bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı zira ben yapmayı düşünüyorum da... hemde her hakkı yenene emsal olsun." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada yoğun destek gördü.

 

İşte o paylaşım;

 

ebru polat tan dikkat ceken telif paylasimi