Ebru Şahin'den Cedi Osman Aşk İddialarına Yanıt!

Son dönemde adı Oğuzhan Koç ve Cedi Osman ile anılan ünlü oyuncu Ebru Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında ortaya atılan iddialara ateş püskürürken, muhabirlere mesaj verdi. 

 

Son dönemde adı Oğuzhan Koç ve Cedi Osman ile anılan ünlü oyuncu Ebru Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında ortaya atılan iddialara ateş püskürürken, muhabirlere mesaj verdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ebru Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında ortaya atılan iddialara ateş püskürürken, muhabirlere mesaj verdi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Aynı akşam aynı yerde iki farklı kişiyle baş başa yemek yemiş, iki ayrı aşka yelken açmışım size göre ama benim rüzgarım o kadar sert esmiyor. Yaptığınız habere mi mesleğinize mi kendinize mi saygınız yok bilmiyorum. Doğru haber yapmanız gerektiğinde işinizi kaliteyle yapan habercilerimizin zaten haberi olur. Hava sıcak tabii araştırmak yerine boş haber yapmak daha kolay siz de haklısınız ama ayıp." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;