Ece Üner'den Şehit Yusuf Ataş'ın Vasiyeti İle İlgili Dikkat Çeken Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü haber spikeri Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün şehit düşen astsubay Yusuf Ataş'ın yürek burkan vasiyeti ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü haber spikeri Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün şehit düşen astsubay Yusuf Ataş'ın yürek burkan vasiyeti ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü haber spikeri Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün şehit düşen astsubay Yusuf Ataş'ın yürek burkan vasiyeti ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sadece pırıl pırıl bir evladı toprağa vermiyoruz. Onun o kocaman gönlünü, o koca gönlün yüce muradını da veriyoruz. Sadece bir can değil caniçi canımızın en içi.. İçim yanıyor. Vasiyetin vazifemiz" ifadelerini kullanan Üner sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

ece uner den sehit yusuf aktas in vasiyeti ile ilgili dikkat ceken aciklama