Ecenaz Üçer Göğüs Ameliyatı Oldu! İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Ecenaz Üçer, yayınladığı videosunda uzun zamandır düşündüğü göğüs ameliyatını yaptırırken, geçirdiği operasyon ile ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Ecenaz Üçer, yayınladığı videosunda uzun zamandır düşündüğü göğüs ameliyatını yaptırırken, geçirdiği operasyon ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Ecenaz Üçer, yayınladığı videosunda uzun zamandır düşündüğü göğüs ameliyatını yaptırırken, geçirdiği operasyon ile ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda "Uzun zamandır düşündüğüm bir ameliyattı ve doctor B ile tanışınca kesinlikle yaptırmaya karar verdim. Tüm başlangıç ve bitişe kadar sizinle paylaştım ve sizin de merak edeceğiniz tüm sorularımı doctor - b ye sordum. Çok güzel bir ameliyat oldu her şey çok iyi gitti." ifadelerini kullanan Üçer ameliyat hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.