Eda Ece İle Buğrahan Tuncer'in Düğün Detayları Belli Oldu! Düğün Ne Zaman?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'in düğün hazırlıklarının detayları belli oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'in düğün hazırlıklarının detayları belli oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'in düğün hazırlıklarının detayları belli oldu.  

 

Detaylar belli oldu!

 

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, Ünlü oyuncu Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün hazırlıkları son hız devam ediyor.20 Haziran'da nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftin düğün detayları da belli olmaya başladı. 20 Haziran'da Buğrahan Tuncer'le evlenmeye hazırlanan Eda Ece,gelinliğini Hollywood yıldızlarının tasarımcısı Zuhair Murad'dan seçti. 4 yıldır birlikte olan çift Boğaz'ın gözde otellerinden Fourseasons Bosphorus'da evlenecek. Çiftin konukları arasında televizyon dünyası ve spor camiasından ünlü isimler olacak