Eda Ece'nin Maske Kimsin Sen'de Final Konuşması Olay Oldu!

Maske Kimsin Sen yarışmasının final bölümü dün akşam yayınlanırken, yayınlanan yarışmanın son bölümünde jüri üyelerinden Eda Ece'nin yaptığı final konuşması geceye damga vurdu. Peki Eda Ece final konuşmasında ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen yarışmasının final bölümü dün akşam yayınlanırken, yayınlanan yarışmanın son bölümünde jüri üyelerinden Eda Ece'nin yaptığı final konuşması geceye damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece'nin Maske Kimsin Sen yarışmasının final bölümünde yaptığı konuşma geceye damga vurdu. Peki Eda Ece final konuşmasında ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Suudi Arabistan’da bile 3 ya da 4. sezonda!

 

Eda Ece Maske Kimsin Sen yarışmasında final konuşmasında "Amerika daha yeni 7. sezona başladı. Suudi Arabistan’da bile 3 ya da 4. sezonda" diyen Eda Ece, "Bu ülkede bu kadar kısa sürmüş olması beni çok üzdü. Çünkü dansın, eğlencenin, şarkının, mutluluğun olduğu bir yarışmaydı. İçinde başka da hiçbir şey yoktu. Sadece seyirciye bir görsel şölen sunmak, bu can sıkıcı günlerde, farklı formatlar görmek, çok güzel bir fikirdi. Ben şahsen yaptığım işten gurur duyuyorum. Çok sevdik maskeyi biz. Çok üzülüyorum şu anda bittiği için" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

eda ece nin maske kimsin sen in final bolumundeki konusmasi olay oldu