Elçin Sangu İçin Kız Sözü Nedir? İşte Kendi Ağzından Cevabı!

Son dönemde İyi Günde Kötü Günde dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu Elçin Sangu Dünya Tek Biz İkimiz kanalına röportaj verirken "Kız Sözü"nün kendisi için ne anlama geldiğini anlattı. 

 

Son dönemde İyi Günde Kötü Günde dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu Elçin Sangu Dünya Tek Biz İkimiz kanalına röportaj verirken "Kız Sözü"nün kendisi için ne anlama geldiğini anlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran güzel oyuncu Elçin Sangu Dünya Tek Biz İkimiz kanalına röportaj verirken "Kız Sözü"nün kendisi için ne anlama geldiğini anlattı.

 

Erkek sözünün değeri var da kız sözünün yok mu? 

 

Sangu yaptığı açıklamada "Kız sözü" kelimesinin kendisi için anlamını açıklarken "Kız sözünün çıkış noktası erkek sözünün önemi var da kız sözünün önemi yok mudan çıkan bir proje. Aslında kadının gücünü, desteğini, birbirine olan desteğiyle birlikte hayatta neler başarabileceğini biraz daha gösterebilsin diye çıkmış bir proje" ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden Sangu "Bugüne kadar hangi kız sözlerini hayata geçirdiniz?" sorusuna ise "En başta konservatuara girmek istiyordum, başardım. Daha sonrasında oyunculukla ilgili yapmak istediklerimi gerçekleştirdim. Hayata karşı duruşumun nasıl olmasını istiyorsam öyle olduğuma inanıyorum. Bundan sonrasında da daha kadınları destekleyen şeylerin içinde yer almak istiyorum. Umarım bunu da gerçekleştiricem" yanıtını verdi. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.