Emeklilere 5.500 TL Para! Şubeye Giden Alacak! İşte Detaylar!

Bankaların emeklilere özel promosyon kampanyası yarışları devam ederken İş Bankası'ndan yapılan duyuru emeklileri heyecanlandırdı. 

 

Bankaların emeklilere özel promosyon kampanyası yarışları devam ederken İş Bankası'ndan yapılan duyuru emeklileri heyecanlandırdı. Bankaların emeklilere özel promosyon kampanyası yarışları devam ederken İş Bankası'ndan yapılan duyuru emeklileri heyecanlandırdı. 

 

Kamupersoneli.net'in haberine göre; İş Bankası tarafından emeklilere sevindiren bir haber geldi. Bu noktada emekli maaşını bankaya taşıyanlara 5 bin lira nakit para verileceği belirtildi. Ayrıca emekli yakınını bankaya davet edene de 500 TL’lik puan verileceği belirtildi. Söz konusu kampanyanın ise 30 Eylül’de sona ereceği ifade edildi.

 

YAPILAN DUYURU

 

Bu kampanya hakkında yapılan duyuruda ise “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.” ifadelerine yer verildi.

 

BAŞVURU DETAYLARI

 

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabileceğiniz belirtilen duyuruda emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmadığı belirtildi.

 

Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.

 

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

 

3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri halinde İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesinin* ardından promosyon ödemesi yapılacağı belirtilen duyurunun devamında 2020/2023 dönemi için Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapıldığı ifade edildi.



Etiketler: