Emeklilere Bir Promosyon Müjdesi Daha! O Banka 8250 TL Ödeyecek! İşte Kuyruk Oluşturan Kampanya!

Sosyal medyada ve internette kullanıcılar emekliler için bankaların yaptıkları promosyonları araştırmaya devam ederlerken, ING Bank yaptığı açıklamada emeklilere promosyon miktarını 8250 TL'ye çıkardığını duyurdu. 

 

Sosyal medyada ve internette kullanıcılar emekliler için bankaların yaptıkları promosyonları araştırmaya devam ederlerken, ING Bank yaptığı açıklamada emeklilere promosyon miktarını 8250 TL'ye çıkardığını duyurdu. Sosyal medyada ve internette kullanıcılar emekliler için bankaların yaptıkları promosyonları araştırmaya devam ederlerken, ING Bank yaptığı açıklamada emeklilere promosyon miktarını 8250 TL'ye çıkardığını duyurdu. 

 

Kamupersoneli.net'in haberine göre; ING Bank tarafından emeklilerin tamamını ilgilendiren çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 7 bin lira para verileceği belirtildi. Ayrıca emekli yakınının davet edene de 1.250 TL verileceği bildirildi. Bu noktada emekliler toplam 8.250 TL alabilecek. Yapılan duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

 

YAPILAN DUYURU

 

“Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 7.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın.

 

Ayrıca Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanıyor.”

 

NE KADAR ÖDEME YAPILIYOR?

 

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız, 1.500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 4.650 TL, 1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 5.800TL, 2.500 TL ve üzeri ise 7.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacağı belirtilen duyurunun devamında kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerin yararlanabileceği bildirildi.

 

31 AĞUSTOS’TA BİTECEK

 

Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL’ye kadarsa 4.650 TL, 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 5.800 TL, 2.500 TL’nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödemesi yapıldığı belirtilerek kampanyanın 05 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerli olduğu aktarıldı.

 

BAŞVURU DETAYLARI

 

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında “Nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir. Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır. Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.” ifadelerine yer verilerek nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmayacağı bildirildi.

 

3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

 

Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz.

 

ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

1 Mart 2020 tarihi sonrasında Bankamız diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, yararlanmış ya da talepte bulunan müşterilerimiz, 05 Ağustos 2022 tarihi itibariyle koşulsuz nakit promosyon alması durumunda mevcut kampanya/talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve 7.000 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanır.

 

1.250 TL EK YAKININI GETİR KAMPANYASI

 

Tüm bunların yanı sıra emekli yakınını getir kampanyası ile de toplam 1.250 TL ek ödeme yapılacak. Bu kampanyanın ayrıntıları ise şöyle oluyor:

 

Bankamız müşterileri, Bankamıza yönlendirdikleri emekli müşterilerin 3 yıl boyunca her ay düzenli olarak emekli maşını ING’den alması koşuluyla ve ilk maaş ödemesinin ardından yönlendirilen her bir emekli maaş müşterisi için 250 TL nakit promosyon kazanacaktır.

 

Nakit hediye, yönlendirilen emekli müşterinin ilk maaşının ve nakit promosyonunun hesabına ödemesini takip eden ayın ikinci haftasında ödenecektir.

 

Yönlendirilen emekli müşterisi için son 90 gün içerisinde Bankamıza emekli maaşı yatmış olması durumunda kampanya ödülünden yararlanılamaz.

 

Kampanyadan yararlanabilmek için kampanya katılım tarihinden sonra 90 gün içerisinde ilk maaş ödemesi ve nakit promosyonun yatmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde kampanyadan yararlanılamaz.

 

Kampanyaya dahil olunabilmek için referans veren ING müşterisi ARKADAS yazıp 2205’e sms göndermesi durumunda tarafına bir kod gönderimi yapılacaktır.

 

Referans olunan emekli REFERANS boşluk referans olan kişiye gelen kodu yazarak 2205’e sms göndermesi gerekmektedir. Referans olan kişiye gelen kodun 10 gün içerisinde gönderilmesi gerekmektedir, aksi takdirde kampanyadan faydalanamayacaklardır.

 

Kampanya ödemesi referans olunan emekli müşterinin nakit promosyonu hesabına geçtikten sonraki ay açık vadesiz TL hesabına ödenecektir.

 

Kampanyaya bankamız bireysel müşterileri katılabilir. Referans olunan kişinin ise emekli maaş müşterisi olması gerekir. Müşterilere ait SMS gönderilen cep telefonu numaralarının banka sistemlerinde teyitli olarak kayıtlı olması gerekmektedir.

 

Daha önce kullanılan kod bir daha kullanılamaz.

 

Referans olan kişiye iletilecek olan kod, aynı kişi tarafından kullanılamaz.

 

Kampanya kapsamında en fazla 5 emekli yönlendirmesi için toplamda en fazla 1250 TL nakit ödül kazanabilir. Gönderilecek olan ilk 5 sms kodu kampanyada değerlendirmeye alınacaktır.

 

Kampanyaya katılım 31 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerlidir.



Etiketler: