Emrah Yedekci Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Emrah Yedekci kimdir? Zaman zaman televizyonlarda yaptığı dijital medya yorumlarıyla tanınan üniversite öğretim üyesi ve Dijital Stratejist Sosyal Medya ve E-Ticaret Uzmanı Emrah Yedekci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette zaman zaman araştırılıyor. Emrah Yedekci kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Emrah Yedekci kimdir? Zaman zaman televizyonlarda yaptığı dijital medya yorumlarıyla tanınan üniversite öğretim üyesi ve Dijital Stratejist Sosyal Medya ve E-Ticaret Uzmanı Emrah Yedekci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette zaman zaman araştırılıyor. Son dönemde yaptığı dijital medya ve sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken üniversite öğretim üyesi ve Dijital Stratejist Sosyal Medya ve E-Ticaret Uzmanı Emrah Yedekci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette zaman zaman araştırılıyor. Emrah Yedekci kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

emrah yedekci kimdir nerelidir evli mi

 

Emrah Yedekci kimdir? Nerelidir? Evli mi? 

 

Emrah Yedekci kimdir? 1978 doğumlu Dijital Stratejist Sosyal Medya ve E-Ticaret Uzmanı Emrah Yedekci bugün itibariyle 43 yaşındadır. Aslen Malatya Arapkirli'dir. 2005 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olmuştur. Bunun dışında internetingazetesi.com, demokrasigazetesi.com gibi internet sitelerinde başyazarlık ve yazarlık yapmaktadır. Zükkan, Ardda, Emlakçı Baba, Düğün Master, Anatolia System gibi bir çok girişimi bulunan Dijital Stratejist Sosyal Medya ve E-Ticaret Uzmanı Emrah Yedekci evli ve Güneş isminde bir kız evlat sahibidir. Ayrıca Engelsiz Yaşam Vakfı kurucularından ve yönetim kurulu üyelerindendir.