Emre Altuğ Yalanlamıştı! Burcu Çağrı'dan Dikkat Çeken Bir Paylaşım Geldi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Burcu Çağrı, aşk yaşadığı iddia edilen Emre Altuğ'un kendisini yalanlamasıyla ilgili Instagram sayfasından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Burcu Çağrı, aşk yaşadığı iddia edilen Emre Altuğ'un kendisini yalanlamasıyla ilgili Instagram sayfasından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Burcu Çağrı, aşk yaşadığı iddia edilen Emre Altuğ'un kendisini yalanlamasıyla ilgili Instagram sayfasından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

 

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ’un, adının aşk dedikodularına karıştığı Burcu Çağrı’dan dikkat çeken paylaşım geldi. Emre Altuğ’un aşk iddialarını yalanlamasına rağmen Çağrı’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Çağrı Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Ben kendi doğrularımla yalnız bir gün kaybederim sen karaktersizliğinle bir ömür" ifadelerini kullanırken bu sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

burcu cagri emre altug