Emziren Anneler İçin Zayıflama Çayı!

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda emziren anneler için ayda 10 kilo verebilecekleri sağlıklı bir zayıflama çayı tarifi paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda emziren anneler için ayda 10 kilo verebilecekleri sağlıklı bir zayıflama çayı tarifi paylaştı. Sütünüz azalmadan sağlıklı ve doğru beslenerek kısa sürede doğum kilolarından kurtulabilirsiniz. Emzirme döneminde beslenme hamilelikte olduğu kadar önemli fakat hem süt verip hem de zayıflamak çok doğru teknik ve bilgiler gerektiriyor. Bu sebeple rast gele kürlerin yapılmaması gerekiyor.

 

Emzirme döneminde her şey bebeğinize sütünüz vasıtasıyla aktarılıyor bu sebeple süt miktarı olduğu kadar süt kalitesi de çok ama çok önemli. İşte emziren anneler için sağlıklı zayıflama çayı için gereken malzemeler..

 

 

Malzemeler:

 

-Çemen otu tohumu

-Isırgan otu

-Anason

-Limon

-Kabuk tarçın

-1,5 litre su

 

Yapılışı:

 

Öncelikle bir bardak kaynamış  suya bir yemek kaşığı çemen otu tohumunu koyup 3 saat bekletin. Çemen otunun tüm özelliği suya geçsin. Süzerek suyunu kullanın. Daha sonra ise bir yemek kaşığı ısırgan otu ve bir tatlı kaşığı anasonu 2 su bardağı kaynar suyla 10 dakika demleyin. Son aşamada ise tüm bunları bir sürahinin içine süzerek alın ve üzerine 1 litre daha kaynamış su ilave edin.

Kabuk tarçın ve limon dilimlerini de ekledikten sonra karışınız tüketime hazır.

 

Daha fazla detay için aşağıda paylaştığımız link üzerinden Seher Akgül'ün videosunu takip edebilirsiniz.