En İyi 10 Maskara Markaları Nelerdir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de maskaradır. Güzelliğe önem veren kadınlar maskara kullanıyorlar. Genellikle herkesin ilgilendiği maskara sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürün nedir? En iyileri hangilerdir? İşte cevabı haberimizde...

 

1-  Maybelline Lash Sensational

Makyaj ustası Maybelline New York Lash Sensational Extra Black maskarasıyla yelpaze etkisi yaratıyor. Ürün kirpiklerin tek tek ayrılmış ve dolgun görünmesine yardımcı oluyor. Kirpiklerde uzun süre durabilen ürün kalıcı bir etki yaratıyor ve gün boyu etkileyici bakışlar vadediyor. Yumuşak kıllarla kaplı özel fırçası sayesinde sansasyonel bir efekt yaratarak kirpiklerde farklı katmanlar oluşturulmuş hissi uyandırıyor. Kirpiklerin topaklanmasını ve tortu oluşmasını engelliyor, rahat kullanılarak tek sürüşte rengi kirpiklere aktarıyor. Barındırdığı vitaminler sayesinde kirpik diplerini besliyor, nemlendiriyor. Böylelikle kirpik bakımını yaparak canlı görünmesini sağlıyor. Derin ve çekici bakışlar sağlıyor. Dermatolojik testlerden geçirilen ürünün alerjen etki yaratmadığı için her cilt tipine uygundur. Kontakt lensle beraber kullanılabillir.
 
 
 
 
 

2- Essence Lash Princess

 
 
Su geçirmez doku ile birleştirilmiş yalancı kirpik etkisi yaratır. Aktif bir yaşam tarzı için mükemmel maskara. Spor, havuz veya neşeli gözyaşları - bu maskara kesinlikle kalıcıdır. Lif fırçası uzun ve hacimli kirpikler sağlar ve takma kirpik etkisi verir. Lash princess, takma kirpik etkili suya dayanıklı rimel, makyajınız kesinlikle kusursuz görünür. Lif fırçası uzun ve hacimli kirpikler sağlar ve takma kirpik etkisi verir.
 
 
 
 

3- Loreal Telescopic Maskara

 
Tek dokunuşta daha uzun, daha belirgin, daha siyah görünen kirpikler esnek taraklı fırçası sayesinde kirpikleri ayırır, en kısa kirpikleri bile yakalar, yoğunlaştırıcı formülüyle belirginleştirir. Işık hızıyla teleskopik uzun görünen, karbon siyahı muhteşem kirpikler. Teleskopik uzun kirpik görünümü ve esnek fırçalıdır. Karbon siyah pigmentler her cilt tipine ve her yaşa uygundur.
 
 
 

4- Lancome Hypnose

 
Fırçanın kıvrımlı tarafını kirpiklerin köküne yerleştirin. Zikzak çizerek kirpiklerin ucuna doğru hafifçe tarayın. Fırçayın çevirin ve fırçanın ucuyla kirpiklere şekil verin, onları ayırın ve güzelleştirin. Konveks fırçası ile kirpiklere hacim verir. Her fırça darbesinde gittikçe artan hacim Yoğun siyah renk verir Hassas gözler ve lens kullananlar için uygundur. Oftalmolojik olarak test edilmiştir.
 
 
 

5- Loreal Lash Paradise

 
 
Özel fırçası sayesinde gözün uçlarındaki ve ortadaki kirpiklerine aynı derecede yakınlaşır. Böylece kolaylıkla sürülür. Hint Argan yağı ve E vitamini içerir. Ultra kremsi bir dokuya sahiptir. Özel formülü sayesinde topaklanmaz. Kaygan bir yapıya sahip olan bu maskara hızlıca kuruyor. Minerallerle zenginleştirilmiş bu ürün güçlü siyah pigmentleriyle son derece kalıcı.
 
 
 
 

6- Yves Saint Laurent

 
 
Eşsiz fırça ve özel kıvrılma gücü formülü sayesinde, yeni Curler Yanlış Kirpik Hacim Maskesi her şeye sahip: eğri, hacim, uzunluk. Patentli iki malzemeli çift fırça, gerdirmenize, uzatmanıza, kıvırmanıza izin verir. Bir tarafta siyah lifli yuvarlak bir fırça, malzemenin kirpiklerini yüklemek ve hacim vermek için yuvarlaklaştırılır. Diğer yandan, kıvrımlı ve kirpikleri tanımlayan pembe kavisli bir elastomer tarağı. Dokusu hacim anında ve sonsuza kadar yoğunlaşır. Üç yağ ile aşılanmış formülü kirpikleri besler ve gün boyu yumuşaklık, esneklik ve parlaklık sağlar. Kirpikler, formülün kaldırma etkisi altında yerçekimi yasalarını engeller. Hacim ve çarpıcı eğrileri ayarlayın. 

 

7- Max Factor False Lash Effect

 
 
Kült bir klasik olan False Lash Effect Maskara ile takma kirpiklerin etkisini takma kirpikler olmadan elde edin. Kirpiklere hacim veren Liquid Lash formülü ve her bir kirpiği kaplayan cesur fırçası sayesinde kirpik kalınlığını ikiye katlaması ile ünlüdür. Patentli Liquid Lash formülü kirpikleri kökten uca kaplar.
Pullanma veya bulaşma olmaması kirpiklere güven verir. Oftalmolojik olarak test edilmiştir.
 
 

8- Golden Rose

 
Benzersiz yeni formülü ve özel tasarım esnek fırçası ile gözlerinizi mükemmel bir şekilde belirginleştirerek gize mli bakışlar yaratır. Tüm kirpiklere ulaşarak tek tek boyar daha haci mli ve kıvrılarak kaldırılmış kirpiklere sahip olmanızı sağlar.

 

 

9- Farmasi Zen

 
 
Farmasi Zen Maskara ile bayanların bakışlarının her zamankinden çok daha çekici olacağını söyleyebiliriz. Kirpiklerde olması istenen siyahlık, uzunluk ve dolgunluk etkisinin birlikte aynı üründe birleşiyor olması kullanıcıları cezbeden önemli bir detayıdır. Üç etkinin bir arada olmasının yanı sıra fark yaratan taraklı fırçası sayesinde kirpiklere şekil vermek ve etkili şekilde belirginleştirmek çok daha kolay olmaktadır. Tek seferde istenilen etkili bakışların yakalanabilmesi maskara kullanmayı sevenlerin aradığı önemli bir özelliktir. Bunun nedeni ise üst üste sürülen maskaranın kirpiklerde yapışma ve topaklanma yapıyor olmasıdır. Farmasi Zen Maskara ile böyle bir sorun yaşanmaz. Ayrıca ürüniçin söylenebilecek bir diğer özellik ise içerdiği ekstra yoğun siyah renk pigmentleri olacaktır. Bu özelliği sayesinde uygulama yapılan kirpikler anında belirginleşerek ortaya çıkar ve çarpıcı bakışlara sahip olmanızı kolaylaştırır. 
 
 
 

10- Flormar Precious Curl

 
 
Precious Curl Maskara'nın özel tasarım fırçası ile kirpiklerinizi kolayca kıvırın. Gelişmiş formülü ile uzun, belirgin ve hacimli kirpiklere sahip olacak, göz kamaştırıcı göz makyajının en önemli adımını tamamlayacaksın. Flormar Precious Curl Maskara, kirpiklerine mükemmel bir şekil verecek.Kirpik çizgisinin tabanından başlayarak kirpiklere uygulayın, bir sallanan değnek kullanarak ileri geri, istediğiniz uzunluk ve kalınlıkta görmekten hoşlanacağınız kadar kat ekleyin.
 


Etiketler: