En İyi 10 Ruj Markası Nelerdir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de rujdur. Güzelliğe önem veren kadınlar ruj sürüyorlar. Genellikle herkesin ilgilendiği ruj sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürün nedir? En iyileri hangilerdir? İşte cevabı haberimizde...

 

1. Revolution Ruj

 

İster Nude tonlarıyla doğal bir görünümden hoşlanıyor olun, ister Kırmızı tonlarla tüm ilgiyi dudaklarınızda toplayın, koleksyonda tam size uygun bir renk bulacaksınız. Şık rose gold kaplı tasarımıyla, makyaj çantanızın olmazsa olmazı haline gelecek. Cruelty free ve vegan.

2. Wet N Wild Ruj

 

Zengin, kadifemsi yapısıyla kolayca kayar. Nemlendirici cilt bakım maddeleri ile üretilmiştir: hyaluronik mikrosferler dudaklara olağanüstü bir yapışma sağlar, özel bir polimer kompleksi yastık benzeri bir his ve doku sunar ve doğal deniz bitki özleri koenzim q10 ve a ve e vitaminleri dudakları pürüzsüzleştirir.

3. Maybelline Ruj

 

16 saate kadar kalıcı bir formülü var. Yeme, içme ve bulaşmaya dayanıklı. Süper parlak bir formüle sahip. Dudaklarda yapışkan bir his bırakmıyor, kurutmuyor. Nude, pembe ve kırmızı tonlarında 8 renk seçeneği var. Özel tasarım aplikatörü ile çok kolay bir şekilde sürülüyor. 

4. M.A.C Ruj

 

MAC kalıcı ruj ürünleriyle kullanıcının hem görünümüne hem de kalıcılık isteğine cevap verir. Markayla bütünleşen renk çeşitliliği ile de bu durumu destekler.

5. L'oreal Paris Likit Ruj

 

24 saate kadar kalıcı formüle sahip. Çift taraflı uygulama ile bir tarafı likit ruj, diğer tarafı balm. Yoğun renk veren formüle sahip. Dudaklarda çatlama yapmıyor. Kuruluk hissi bırakmıyor, balm ile birlikte dudakların nemli görünmesini sağlıyor.

6. Golden Rose Ruj

 

Golden Rose Velvet Matte Ruj kadifemsi, mat ve yumuşak yapısı ile kolayca sürülür; yoğun kapatıcılık özelliği ile dudaklara dolgun ve pürüzsüz görünüm kazandırır. İçeriğindeki güçlü nemlendiriciler ve E vitamini dudakları besler, kurumasını önler. Paraben içermez, dermatolojik olarak test edilmiştir. 

7. Farmasi Likit Ruj

 

Farmasi mat likit ruj serisi suya dayanıklı ve 8 saat kalıcıdır.

8. Flormar Likit Ruj

 

İpeksi bir matlık sunan kadifemsi Flormar Silk Matte Liquid Lipstick'in yumuşak dokusu sayesinde uygulama yapman çok kolay! İçeriğinde bulunan cupuacu yağı sayesinde dudaklarını kurutmayan ve besleyen Silk Matte, 16 renk alternatifiyle seni bekliyor.

9. NYX Ruj

 

Kremsi yapısı ile dudakları kurutmayan vegan formüllü uzun süre kalıcı mat ruj Suede Matte Lipstick, 36 farklı renk seçeneği ile seni bekliyor!;Yoğun pigmentasyonu ile daha dolgun ve pürüzsüz bir görünüm elde etmeni sağlayan Suede Matte Lipstick, hem günlük hem de gece makyajında uygulayabileceğin kırmızıdan bordoya, toprak tonlarından yeşile kadar birbirinden farklı ve iddialı renkler sunuyor! Önce Suede Matte Lipliner ile dudaklarını çevrele, sonra favori rengin olan Suede Matte Lipstick'i uygula. Süet yapıdaki mat bitişli bu rujun konforunu tüm gün dudaklarında hissedeceksin! Suede Matte Lipstick vegan formüle sahiptir. Hayvansal kaynaklı veya türevi bileşenler içermez. 

10. Max Factor Ruj

 

Max Factor nemlendirici krem içeren rujlar, kremsi yapısı, Nemlendirici etkisi, İstenilen yoğunluktaki renk alternatifi ile kadınların sevdiği ürünler arasında yer alır.

 



Etiketler: