Engin Öztürk Ameliyat Oldu! Sıfırıncı Gün Dizisinin Çekimlerine Ara Verildi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Öztürk, belinden yaşadığı sorun nedeniyle ameliyat olurken, TV8'de yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisinin çekimlerine bir hafta ara verildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Öztürk, belinden yaşadığı sorun nedeniyle ameliyat olurken, TV8'de yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisinin çekimlerine bir hafta ara verildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Öztürk, belinden yaşadığı sorun nedeniyle ameliyat olurken, TV8'de yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisinin çekimlerine bir hafta ara verildi. 

 

Diziye ara verildi!

 

Sıfırıncı Gün dizisiyle izleyicilerle buluşan oyuncu Engin Öztürk, belindeki rahatsızlık sebebiyle ameliyat oldu. Öztürk'ün rahatsızlığı dolayısıyla dizi çekimlerine bir hafta ara verildi. Oyuncu Engin Öztürk’ün geçtiğimiz perşembe ameliyat olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun uzun süredir belindeki rahatsız nedeniyle şiddetli ağrılar çektiği öğrenilirken, ameliyat olan Öztürk, taburcu oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Engin Öztürk’ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünü oynadığı 'Sıfırıncı Gün' dizisine de bir hafta ara verildi. Yayın günü cumaya alınan dizinin yeni bölümü 3 Şubat’ta yayınlanacak. Sıfırıncı Gün dizisinde bir ilk de yaşanacak ve dizinin içinde hikaye 'Birinci Gün' olarak değişecek ve dizinin adı değişecek.