Eray Şahin'in Boş Yanın Şarkısı Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Eray Şahin'in yeni şarkısı Boş Yanın tüm müzik marketlerde müzikseverlerle buluştu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Eray Şahin'in yeni şarkısı Boş Yanın tüm müzik marketlerde müzikseverlerle buluştu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Eray Şahin'in yeni şarkısı Boş Yanın tüm müzik marketlerde müzikseverlerle buluştu. 

 

eray sahin den bos yanin cikti

 

Boş Yanın çıktı!

 

Eray Şahin yepyeni şarkısı "Boş Yanın"ı Süper Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu. Güçlü sesi ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Eray Şahin, 2019 yılından bu yana yayınladığı "Dönsek Başa" ve "Gittiğimden Beri" şarkılarının ardından, bu kez ilk defa söz ve müziği kendisine ait bir şarkıyla dinleyici ile buluştu. Şarkının düzenlemesi, mix ve mastering'i daha önceki iki single'da beraber çalıştığı Emrah Demirtürk tarafından yapıldı. Şarkının video klibi de şarkının enerjik ruhuna uygun olarak Utku Çılgın tarafından çekildi.  Eray Şahin: "İlk defa kendi bestelediğim bir şarkıyı dinleyiciye sunmanın heyecanını yaşıyorum. Dilerim herkes bunu kendi iç sesiymişçesine benimser ve benimle söyler" dedi.



Etiketler: