Erdal Sakız Cinayetinde Tüccar Arkadaşı Gözaltına Alındı!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Erdal Sakız cinayetiyle ilgili dün yaşanan GPS kaydı ile ilgili son gelişmeler sonrası bugün gözaltına alınmalar gerçekleşti. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Erdal Sakız cinayetiyle ilgili dün yaşanan GPS kaydı ile ilgili son gelişmeler sonrası bugün gözaltına alınmalar gerçekleşti. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Erdal Sakız cinayetiyle ilgili dün yaşanan GPS kaydı ile ilgili son gelişmeler sonrası bugün gözaltına alınmalar gerçekleşti. 

 

muge anli erdal sakiz cinayetinde ersin koc gozaltina alindi

 

Ersin Koç ve eşi gözaltında!

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Erdal Sakız cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Dün yayınlanan bölümde Ersin Koç'un kullandığı kiralık aracın GPS kayıtları açıklanırken, Ersin Koç'un ifadeleriyle tutarsızlıklar olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine Erdal Sakız cinayetinde şüpheli olarak Ersin Koç ile eşi gözaltına alındı. 

 

muge anli erdal sakiz cinayetinde ersin koc gozaltina alindi

 

Servis şoförü: Beni eve yaklaştırmak istemediler!

 

Ersin Koç'un çocuklarının servis şoförü yaptığı açıklamada "Kızı ilk defa cinayet günü beni eve yaklaştırmak istemediler ve kız korkuyorum dedi. Beni 1 km öteye çağırıp kızı oraya getirdiler. Bu benim için olağanüstü bir durum" ifadelerini kullanırken "Ben yayını izleyince iyice şüphelendim. Beni aceba eve yaklaştırmak mı istemediler" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli erdal sakiz cinayetinde ersin koc gozaltina alindi

 

Kızı: Ağabey babamı söylemek zorunda kaldım! Annem ve ağabeyim kurtulur mu?

 

Sakarya'dan Burak Çelik'in aktardığı bilgilere göre; "Sinem (Ersin Koç'un kızı) babamı söylemek zorunda kaldım. Annem ile ağabeyim kurtulur mu?" ifadelerini kullandı.