Erdil Yaşaroğlu İlk Oyunculuk Deneyimini Hollywood Filmi İle Yapacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu, ilk oyunculuk deneyimini Hollywood filmiyle yapacağını açıklarken heyecanını paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu, ilk oyunculuk deneyimini Hollywood filmiyle yapacağını açıklarken heyecanını paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu, ilk oyunculuk deneyimini Hollywood filmiyle yapacağını açıklarken heyecanını paylaştı.

 

“Three Thousand Years of Longing”de rol aldı!

 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Erdil Yaşaroğlu, Mad Max serisinin yaratıcısı ünlü yönetmen George Miller’ın yeni filmi “Three Thousand Years of Longing”de rol aldı. Filmdeki sahnelerinin başrol oyuncusu Tilda Swinton ile olduğunu belirten karikatürist, “Hollywood projesi olduğu için 7-8 sayfalık gizlilik sözleşmesi imzaladım. O yüzden fazla bilgi veremiyorum” dedi. Karikatürist Erdil Yaşaroğlu, dünyaca ünlü oyuncular Tilda Swinton ve Idris Elba’nın başrolde olduğu George Miller’ın yeni filmi “Three Thousand Years of Longing” ile Hollywood’da izleyici karşısına çıkacak. Filmde 10 dakikalık bir rolü olduğunu belirten ünlü karikatürist projeye nasıl dahil olduğunu anlattı: “Buradaki cast ajansından Ezgi Baltaş, George Miller’a benim yurtdışında yaptığım bir söyleşiyi yollamış. Benim mizahın sahne arkasını anlattığım bir sunumum vardı, onu göndermiş. George Miller da arkadaş olduktan sonra bunu bana anlattı. ‘Benim hayalimde bir karakter vardı. Sen ondan daha iyi çıktın. O yüzden seninle çalışmak istedim’ dedi.” Çekimlerin Avustralya’da yapıldığını da sözlerine ekleyen Erdil Yaşaroğlu, filmde başka Türk oyuncuların da olduğunu söyledi: “Projede benim dışında 3-4 çok iyi Türk oyuncu da var. Ama benim açıklamam doğru olmaz. Yapım, önümüzdeki hafta Cannes Film Festivali’nde prömiyer yapacak. O zaman görürsünüz.” Filmdeki tüm sahnelerinin başrol oyuncusu Tilda Swinton ile olduğunu belirten ünlü karikatürist, “Hollywood projesi olduğu için 7-8 sayfalık gizlilik sözleşmesi imzaladım. O yüzden daha fazla bilgi veremiyorum. Ama bu proje için 2 senedir çalışıyoruz” açıklamasını yaptı. Oyunculuk yapmanın hiçbir zaman hayali olmadığını itiraf eden Erdil Yaşaroğlu, “Hiç benim hayalim değildi böyle bir şey yapmak ama çok güzel bir hayalmiş. Çok keyif aldım, çok eğlendim ama çok da çalıştım” dedi.