Erman Toroğlu'nun Eşi Ezgi Yavuz Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor?

Erman Toroğu'nun eşi Ezgi Yavuz kimdir? Sosyal medyada yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile yaptığı evlilikle magazin gündeminde yer alan Ezgi Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Erman Toroğlu'nun eşi Ezgi Yavuz kimdir? Nerelidir? Burcu ne? Ne iş yapıyor? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Erman Toroğu'nun eşi Ezgi Yavuz kimdir? Sosyal medyada yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile yaptığı evlilikle magazin gündeminde yer alan Ezgi Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde Barcelona'da ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile yaptığı evlilikle konuşulan ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile yaptığı evlilikle magazin gündeminde yer alan Ezgi Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Erman Toroğlu'nun eşi Ezgi Yavuz kimdir? Nerelidir? Burcu ne? Ne iş yapıyor? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

erman toroglu nun esi ezgi yavuz kimdir nerelidir ne is yapiyor

 

Erman Toroğlu'nun eşi Ezgi Yavuz kimdir? Nerelidir? Burcu ne? Ne iş yapıyor?

 

Ezgi Yavuz kimdir? Erman Toroğlu, geçen salı günü Barcelona'ya gitti. Barcelona'da TYürk konsolosluğunda evlendi. Toroğlu, 39 yaşındaki  Ezgi Yavuz ile evlendi. Ezgi Yavuz, iş hukukunda uzman bir avukat. İhtilaflı taraflar arasında konuyu mahkemeye taşımamaları için arabulucu avukat olarak da çalışmaktadır. İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yapıyor. 39 yaşında. Ezgi Yavuz, iki yıl önce Galatasaray üyesi oldu. Üyelik belgesini rahmetli başkan Mustafa Cengiz verdi. Erman Toroğlu, geçtiğimiz Salı günü Barcelona'ya gitti. Barcelona'da Türk konsolosluğunda evlenen Toroğlu, 39 yaşındaki Ezgi Yavuz ile dünyaevine girdi. Ezgi Yavuz, iş hukukunda uzman bir avukat olarak biliniyor.. Yavuz, ihtilaflı taraflar arasında konuyu mahkemeye taşımamaları için arabulucu avukat olarak da çalışmakta..İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yapan isim 39 yaşında. Ezgi Yavuz, iki yıl önce Galatasaray üyesi olmuştur ve üyelik belgesini rahmetli başkan Mustafa Cengiz vermiştir..