Erol Büyükburç'un Kızı Jeyan Büyükburç İç Mimar Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un kızı Jeyan Büyükburç, pandemi döneminde sahneler bitince iç mimar olarak çalışmaya başladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un kızı Jeyan Büyükburç, pandemi döneminde sahneler bitince iç mimar olarak çalışmaya başladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un kızı Jeyan Büyükburç, pandemi döneminde sahneler bitince iç mimar olarak çalışmaya başladı.

 

Koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sahne sanatlarını olumsuz etkiledi. Erol Büyükburç’un kızı Jeyan Büyükburç da uzun süredir sahne alamayınca yeni işi için kolları sıvadı. Küçüklüğünden beri ev tadilat işlerine meraklı olduğunu ifade eden genç şarkıcı, bu kez mekânlara ve evlere iç dekorasyon yaparak bu zor günlerin geçmesini bekliyor. Taksim’de Keyf’i Ciğer adlı mekanın dekorasyonunu yapan Büyükburç, “Evimde her zaman matkaptan, döşeme zımbasına kadar her şey bulunur. Müzisyenler olarak pandeminin bitip mekanların açılacağı günü bekliyoruz. Sahneleri çok özledim. İç mimarlar ben dövmesin ama şimdi de sevdiğim işi yapıyorum” diye konuştu.

 

jeyan buyukburc ic mimar oldu