Eurovision Şarkı Yarışmasında Taciz Skandalı!

Dünyanın prestijli şarkı yarışmalarından Eurovision'a bu sene İtalya ev sahipliği yaparken, geçtiğimiz gün düzenlenen Eurovision kırmızı halı partisinde gönüllü olarak çalışan kadınların yaptığı açıklamalarla gündemde damga vurdu. 

 

Dünyanın prestijli şarkı yarışmalarından Eurovision'a bu sene İtalya ev sahipliği yaparken, geçtiğimiz gün düzenlenen Eurovision kırmızı halı partisinde gönüllü olarak çalışan kadınların yaptığı açıklamalarla gündemde damga vurdu. Eurovision Şarkı Yarışması partisine taciz skandalları damga vurdu. 

 

Posta gazetesinin haberine göre; Eurovision Şarkı Yarışması’na bu yıl ev sahipliği yapan İtalya’da gerçekleşen açılış partisinde görev alan çok sayıda gönüllü kadın, partide konuklar tarafından taciz edildiklerini anlattı. Yarı finali gerçekleşen Eurovision’un açılış partisine geçen hafta şarkıcılar, gruplar, dansçılar ve VIP konuklarının davetliydi. Açılış partisinde hostes olarak gönüllü çalışan birkaç kadın partide cinsel tacize uğradıklarını açıkladı.

 

'SÜREKLİ BİZİ ÖPMEYE ÇALIŞIYORLARDI'

 

Ciara isimli bir kadın, İtalya’da #MeToo benzeri bir hareket olan Non Una Di Meno’ya ulaşarak partide bir yabancı şarkıcının dansçıları tarafından taciz edildiğini söyledi. Kırmızı hali partisine katılan bir başka kadın ise “Heyetlere yardım etmek için gönüllüydüm ve elleri hepimizin üzerindeydi. Sürekli olarak bize sarılıyor, öpmeye çalışıyorlardı. Birinden kurtulduğumda diğeri deniyordu” dedi. Eurovision Şarkı Yarışması Sözcüsü, MailOnline’a yaptığı açıklamada, iddiaları reddetti.



Etiketler: