Evrim Keklik'ten Nisa Bölükbaşı'na 'Seni Tehdit Ediyorum! 1 Hafta Süren Var!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı ile Evrim Keklik arasında yaşanan "Ayakkabı boyama" muhabbeti sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı ile Evrim Keklik arasında yaşanan "Ayakkabı boyama" muhabbeti sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı ile Evrim Keklik arasında yaşanan "Ayakkabı boyama" muhabbeti sosyal medyada gündem oldu. 

 

Seni tehdit ediyorum 1 hafta süren var! 

 

Evrim Keklik Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nisa Bölükbaşı'na hitaben "Niso seni buradan tehdit ediyorum ayakkabılarımı en geç perşembe gününe kadar boya yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim" ifadelerini kullanırken bu paylaşıma Nisa Bölükbaşı "Evooo kızzzzz yetişemem. Bana bir hafta daha ver ablaaaa" şeklinde yanıt verdi. Bunun üzerine "o zaman 1 haftan var bebeğimm" ifadelerini kullanan Keklik sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o diyalog;

 

evrim keklik ile nisa bolukbasi nin ayakkabi boyama diyalogu gundem oldu