Ezgi Mola'dan Hülya Avşar'ın Simit Açıklamasına Cevap!

Ezgi Mola Hülya Avşar'ın simit açıklaması için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekanın çıkışında görüntülenirken, muhabirlerin Hülya Avşar'ın simit açıklamasıyla ilgili sorulara yanıt verdi. Peki Ezgi Mola Hülya Avşar'ın simit açıklaması için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Ezgi Mola Hülya Avşar'ın simit açıklaması için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekanın çıkışında görüntülenirken, muhabirlerin Hülya Avşar'ın simit açıklamasıyla ilgili sorulara yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekanın çıkışında görüntülenirken, muhabirlerin Hülya Avşar'ın simit açıklamasıyla ilgili sorulara yanıt verdi. Peki Ezgi Mola Hülya Avşar'ın simit açıklaması için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

ezgi mola hulya avsar in simit aciklamasina cevap verdi

 

Herkes daha iyi koşulda yaşamalı! 

 

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, Etiler'deki Da Mario isimli restoranda görüntülendi. Oyuncu, Hülya Avşar'ın, "Gerekirse simit yiyeceğiz ama bu günleri atlatacağız" sözlerine, "Herkesin daha iyi bir koşulda yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Çok fazla sosyalleşmediğim için kim simit yiyor, kim yemiyor bilmiyorum" ifadelerini kullandı.